Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/daa-nu.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/daa-nu.dk/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
DAA er et gratis tildbud for stofmisbrugere der ønsker at blive clean.

PRAKTISK SPIRITUEL HANDLING

Det virker – Det gør det virkelig
Vi bliver ikke fri for stofmisbruget ved at tænke på vores problemer, vi må aktivt handle og tage ansvar. Lige siden den første udgave i 1939 er stofmisbrugere succesfuldt blevet clean ved at følge AA’s Store Bog med de klare retningslinjer. Hvorfor bruger vi stadig denne bog i DAA i dag? Helt enkelt, den forsætter med at levere fantastiske resultater.
At forblive succesfuldt clean kræver også kontakt med andre drug addicts. Fællesskabet (term for hele DAA) er der, hvor vi alle bidrager til det fælles bånd, vi deler med hinanden og ethvert andet DAA medlem over hele verden. Når vi først deltager i DAA møder, og begynder at dele vores erfaring med andre addicts, så forsvinder frygten som vi havde for at være helt alene i et fjendtligt univers. Vi danner troværdige relationer med vores ligemænd, som igen gør at vi genoptager kontakten til resten af den menneskelige race. Efterhånden lærer vi at leve livet som ligeværdige, ikke som underdanige eller overlegne, vi bliver fri for selvcentrering og frygt. Vi oplever vores sande plads i verden.
En “hjemmegruppe” er en gruppe af drug addicts, som afholder et fast møde på et fast tidspunkt. Når vi først starter med at gå til DAA møder, vælger de fleste af os en bestemt gruppe, og den gruppe bliver vores “hjem” i fælleskabet. Vi går til møde hver uge, hjælper til, deler vores erfaringer med hinanden og med nykommeren, samt nyder selskabet med clean addicts der har fundet en løsning.
Selvom vi deltager i andre møder, støtter vi op om vores hjemmegruppe. Vi overvejer og stemmer om ting der har indflydelse på vores gruppe, og vi hjælper med at forme dens format i fremtiden. Vi stemmer også om tiltag, der har indflydelse på DAA som helhed, så vores fællesskab kan vokse og udvikle sig som helhed. Mange af os er ikke vandt til at møde til tiden, samarbejde, have betroede opgaver og ansvar, og stå til ansvar overfor andre, samt arbejde mod et fæles mål. Snart vil vi finde ud af, at vi kan overføre de simple ting vi har lært i fællesskabet til vores eget liv udenfor fællesskabet.
Service er – at være hjælpsom og brugbar for andre – det er en absolut nødvendighed for at forblive clean. I mange år har vi fremmet vores egen sag, og været selvcentreret og selvmedlidende.
I vores grupper bidrager vi til en sund og kærlig omsorg for andre. Vi lave the, tager godt imod nykommeren, ryder op bagefter og afholder udflugter. Vi har rig mulighed for at hjælpe vores fæller, og den drug addict der stadig lider. Selv den mindste opgave, er et oprigtigt bidrag til noget der er større end os selv. I hjælpen til andre, sætter vi handling på principperne som vi lærte trinnene, vi bruger dem i vores liv og livet omkring os.
Væsentligt, De Tolv Trin er et åndeligt handlingsprogram. For nogle af os lød det først, som var det mystisk hokus pokus. Gud, Højere Magt, bøn, åndelig opvågen – hvad har det overhovedet med virkelig stofmisbrug at gøre. På den anden side har vi fundet DAA møder med “nede på jorden” drug addicts, som ikke tager sig selv så højtideligt – mænd og kvinder som insisterer på at programmet er praktisk. Så snart vi erfarer det samme som dem, at vi kan bruge bøn og forblive clean, og vi finder en Højere Magt vi kan bruge på daglig basis til de problemer der engang slog os ud. I modsætnig til stoffer, løber denne Højere Magt aldrig tør, den koster ingenting og er altid til rådighed.
Det er vores erfaring og vi stoler absolut på en Magt større end os selv.
DET VIRKER – DET GØR DET VIRKELIG !