Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/daa-nu.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/daa-nu.dk/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
DAA er et gratis tildbud for stofmisbrugere der ønsker at blive clean.

DAA Sponsor

Vi lærer af vores sponsor, hvordan vi kan leve et stoffrit, brugbart, normalt, lykkeligt liv

Hvorfor har vi en sponsor?

For at komme ud af stofmisbrug er de Tolv Trin vores løsning. Men det er ikke noget vi kan gøre selv (vi kan heller ikke lære at køre uden hjælp fra en erfaren bilist).
I DAA tilbyder vi derfor “sponsorship”.  En sponsor er en person med den nødvendige erfaring til at vejlede andre gennem de tolv Trin, fordi de selv har taget alle tolv Trin og derigennem er kommet sig fra sygdommen addiction. De har ikke længere den sindssyge tankegang der fører til stofmisbrug. Deres opgave er at vise andre hvordan man følger programmet der fører til det samme resultat (stoffrihed).
Vi lærer af vores sponsor hvordan vi lever et stoffrit, normalt, brugbart og lykkeligt liv. De har været der hvor vi har været: de har også selv været magtesløse overfor stoffer. De kan identificere sig med vores besættelse og trangen til at tage stoffer uanset konsekvenserne. Vores sponsor hjælper os gennem De Tolv Trin ved hjælp af retningslinjerne i  AA’s Store Bog. Ved at følge retningslinjerne erfarer vi, at vi kan leve uden stofmisbrug – glade, lykkelige og frie!
Du kan få en sponsor til vores møder. DAA medlemmer vil, hvis du spørger dem, overveje privilegiet at være sponsor for dig. Hvis nu et bestemt medlem ikke har mulighed for at være din sponsor, vil de introducere dig til en der har. Alternativet er, at du ringer til HELPLINE (link), og så vil de hjælpe dig med at finde en sponsor.

Få hjælp til at finde en sponsor.

Ring på til vores HELP LINE på +45 28 37 23 51